Štartovacie kultúry pre pekárenský a mäsiarsky priemysel
Termostabilné plnky do pekárenských a pečivárenských produktov a plnky z netradičných surovín
Inovatívne výrobky pre osobitné výživové účely pre celiatikov a fenylketonurikov
Zdravé sirupy a výrobky z ovocia bez konzervantov
Optimalizácia vybraných druhov funkčný potravín a výživových doplnkov pre šport a regeneráciu
Výroba a optimalizácia Instantných a energetických nápojov
Získavanie cenných látok z rastlinných olejov
Imobilizácia enzýmov a ich využitie pri fermentačných procesoch
Využitie vedľajších produktov pri výrobe tukov a olejov v potravinárstve.
Vývoj a optimalizácia fermentačných a homogenizačných zariadení pre zvýšenie hospodárnosti a kvality v potravinárskom priemysle.
V rokoch 2014, 2015 a 2016 sme získali podporu Ministerstva Hospodárstva SR, pre riešenie vlastných inovatívnych produktov a technológií ktorých implementačná fáza práve prebieha (budeme informovať neskôr … )