Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /nfsmnt/hosting1_2/9/1/91aa49c1-3dfb-4b86-bb1f-abb9e9dc2e72/stuvital.sk/web/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /nfsmnt/hosting1_2/9/1/91aa49c1-3dfb-4b86-bb1f-abb9e9dc2e72/stuvital.sk/web/wp-includes/plugin.php on line 600
Projekty & Produkty – Stuvital.sk

Warning: A non-numeric value encountered in /nfsmnt/hosting1_2/9/1/91aa49c1-3dfb-4b86-bb1f-abb9e9dc2e72/stuvital.sk/web/wp-content/themes/stuvital/framework/modules/title/title-functions.php on line 446
 

Projekty & Produkty

Projekty

Zameriavame sa na projekty v oblasti chemických a potravinárskych technológií, biotechnológií a mikrobiológie. Uprednostňujeme multidisciplinárny prístup, nakoľko poskytuje oveľa kvalitnejšie výsledky a riešenia v praktickej rovine. Výsledkom každého projektu je „know-how“ ušité na mieru pre konkrétny podnik a jeho zázemie (personálne, technologické a i.), ako aj návrhy pre možné zlepšenia.

Výber z realizovaných spoluprác 

Dollarphotoclub_65186958

Štartovacie kultúry pre pekárenský a mäsiarsky priemysel

biscuits-filled

Termostabilné plnky do pekárenských a pečivárenských produktov a plnky z netradičných surovín

muffin-coko

Inovatívne výrobky pre osobitné výživové účely pre celiatikov a fenylketonurikov

fruit-juice

Zdravé sirupy a výrobky z ovocia bez konzervantov 

Healthy Protein-Bars

Optimalizácia vybraných druhov funkčný potravín a výživových doplnkov pre šport a regeneráciu

stuvital-instantne-napoje

Výroba a optimalizácia Instantných a energetických nápojov

15-460

Získavanie cenných látok z rastlinných olejov 

images (2)

Imobilizácia enzýmov a ich využitie pri fermentačných procesoch

[ File # csp7377935, License # 1223631 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / ifong

Využitie vedľajších produktov pri výrobe tukov a olejov v potravinárstve.

miesič 6

Vývoj a optimalizácia fermentačných a homogenizačných zariadení pre zvýšenie hospodárnosti a kvality v potravinárskom priemysle.

Výskumno – vývojové projekty

V minulosti sme sa podieľali spolu s Výskumným ústavom potravinárskym na riešení projektov výskumu a vývoja, výskumných organizácií v rezorte Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, na témach „Implementácia opatrení na zvýšenie bezpečnosti a kvality cereálnych výrobkov „, konkrétne :  „Výskum aspektov bezpečnosti a zdravotnej prospešnosti nových cereálnych produktov“  (január 2013 – december 2015).

S partnermi z Rakúska a Poľska v spolupráci s Výskumným ústavom potravinárskym sme v rozmedzí rokov 2013-2014 riešili dva významne projekty s podporou Agentúry pre vedu a výskum a v roku 2012 sme získali grant APVV pre riešenie „Chemických, biologických a inžinierskych aspektov výskumu a prípravy cereálnych výrobkov so zdraviu prospešnými vlastnosťamia predĺženou trvanlivosťou“. 

V rokoch 2014, 2015 a 2016 sme získali podporu Ministerstva Hospodárstva SR, pre riešenie vlastných inovatívnych produktov a technológií ktorých implementačná fáza práve prebieha (budeme informovať neskôr … )

stuvital-cerealie

Vývoj cereálnych výrobkov so zdraviu prospešnými vlastnosťami – hodnotenie z hľadiska kvality a bezpečnosti.

stuvital-projekty-Aplikácia fermentovanej pohánkovej múky pri vývoji nových zdraviu prospešných sušienok

Aplikácia fermentovanej pohánkovej múky pri vývoji nových zdraviu prospešných sušienok

Mám zaujímavý projekt v oblasti biotechnológií či potravinárstva, ktorý by som chcel zrealizovať.

Spolupracujeme na niekoľkých projektoch zaoberajúcimi sa vývojom nutrične obohatených výrobkov so zdraviu prospešnými účinkami, ktoré sú podporované:

logo-ASFEU
logo-europska-unia-fond-regionalneho-rozvoja
logo-operacny-program-vzdelavanie